Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ

Καλή Εβδομάδα σε όλους

Η Ομάδα μας μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την πολύ καλή και μαχητική ομάδα της Χαραυγής. Όλες οι γραμμές και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και έδειξαν ότι οι κακές εμφανίσεις είναι παρελθόν, στέλνοντας και ένα μήνυμα οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει , και μετά το στραβοπάτημα του Μοσχάτου στον Πανεαπολικό, όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση τίτλος. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι να ξαναβρεθούμε στο γήπεδο το προσεχές Σάββατο να υποστηρίξουμε την ομάδα, στον αγώνα με το Νέο Ικόνιο και να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας οτι είμαστε ΟΛΟΙ στο πλάι τους.

Επίσης όπως έχουμε αναφέρει οτι εκτός από τα νέα της πρώτης ομάδας , εδώ έχετε ενημέρωσει και για τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής . Το παιδικό λοιπόν μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών ηττήθηκε με μεγάλη δυσκολία από την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με 3-2 παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Το προσεχές Σάββατο αγωνίζονται εντός έδρας με την Ομάδα της Ελλάς Ποντίων , καλό θα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά με την παρουσία μας. Τα υπόλοιπα τμήματα είχανε ρεπό .

Επίσης σας υπενθυμίζω οτι στα Banners βλέπετε τα αποτελέσματα των ομάδων του συλλόγου μας , αλλά και πληροφορίες για το πως θα συμμετέχετε στο χορηγικό πρόγραμμα του συλλόγου, το οποίο σας εξασφαλίζει "φτηνή" διαφήμιση σε όλους τους ιστιοτόπους που έχει η ομάδα μας.

1 σχόλιο: