Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Επιτυχές Πέρασμα από μια δύσκολη έδρα

Καλημέρα σε όλους

Η ομάδα μετά από μια πάρα πολύ εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από μια από της δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος , αυτή στα Αμπελάκια. Επικράτησε παρά τις σημαντικές απουσίες με 0-2 της ομάδας των Σαλαμινομάχων. Τα γκολ πέτυχαν στο 24’ ο Ζούπα και στο 68’ ο Κοντοπάνος.Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των Κατούφα και Κικλάντζε που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει μιας και είναι και οι δύο μικροί και έχουν όλο το μέλλον δικό τους.

Το προπαιδικό παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα συνέτριψε τον Α.Ο Καστέλα με 5-2 , από δύο γκολ έβαλαν οι Παπανδρέου Σπύρος και Καραμάνης Στέλιος , και το πέμπτο ο Αντινάΐ Παύλος. Το Παιδικό κέρδισε και αυτό , στο πρωτάθλημα του "Π.Σαλπέα" που συμμετέχει στα αντίστοιχα γήπεδα στο Πέραμα, την ομάδα του Α.Ο Καστέλα με 6-5 . Ενώ η ομάδα των junior ηττήθηκε από το Νέο Ικόνιο με 5-3 παρά την πάρα πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές .

Και για να μην ξεχνιόμαστε οι ομάδες μας παίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο
Το Ανδρικό την Κυριακή 28-03-2010 στις 17:00 στον γήπεδο της Χαραυγής με τον Ατρόμητο Κερατσινίου , το Παιδικό το Σάββατο 27-03-2010 στις 10:30 με τον Αργοναύτη στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ. και τα junior την Κυριακή στις 11:00 στα γήπεδα "Π.Σαλπέας" στο Πέραμα. Γι' αυτό όπου μπορεί ο καθένας ας είναι για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου