Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Νέα Επιτυχία

Νέα Επιτυχία για την ομάδα που με μια θριαμβευτική εμφάνιση νίκησε την αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου Κερατσινίου με 3-0 εκτός έδρας.Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Κοντοπάνος δύο και Καραγκιοζόπουλος. Πάντως όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο , σημειωτέον οι φίλοι του Ερμή ήταν γύρω στους 50, ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο αφού για μια ακόμα αγωνιστική η ομάδα έδειξε ότι ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ακόμα άξιο αναφοράς είναι το αποτέλεσμα που πήρε το παιδικό στο ντέρμπι του ομίλου του με αντίπαλο τον Αργοναύτη, διατηρώντας τις ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης.Οι μικροί μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1.Τα μικρά (junior) δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τον Αμπελακιακό και ηττήθηκαν με 4-2.

Αγαπητοί φίλοι πριν σας ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση,
θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι είναι σε εξέλιξη μια λαχειοφόρος κλήρωση από την ομάδα με δώρα ένα ταξίδι στην Κέρκυρα , μια τηλεόραση 50" και έναν φορητό Η/Υ (Laptop).
Η Αξία του κάθε λαχνού, που έχει δύο νούμερα, είναι μόλις 5 Ευρώ

γι' αυτό σωστό είναι να αγοράσουμε όλοι λαχνούς ώστε να ενισχυθεί με αυτόν τον απλό τρόπο το σωματείο.Οι κλήροι διατίθενται από τους ανθρώπους του Δ.Σ.

Καλό Πάσχα σε όλους , ραντεβού 06-04-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου