Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Νέα Επιτυχία

Νέα Επιτυχία για την ομάδα που με μια θριαμβευτική εμφάνιση νίκησε την αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου Κερατσινίου με 3-0 εκτός έδρας.Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Κοντοπάνος δύο και Καραγκιοζόπουλος. Πάντως όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο , σημειωτέον οι φίλοι του Ερμή ήταν γύρω στους 50, ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο αφού για μια ακόμα αγωνιστική η ομάδα έδειξε ότι ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ακόμα άξιο αναφοράς είναι το αποτέλεσμα που πήρε το παιδικό στο ντέρμπι του ομίλου του με αντίπαλο τον Αργοναύτη, διατηρώντας τις ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης.Οι μικροί μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1.Τα μικρά (junior) δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τον Αμπελακιακό και ηττήθηκαν με 4-2.

Αγαπητοί φίλοι πριν σας ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση,
θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι είναι σε εξέλιξη μια λαχειοφόρος κλήρωση από την ομάδα με δώρα ένα ταξίδι στην Κέρκυρα , μια τηλεόραση 50" και έναν φορητό Η/Υ (Laptop).
Η Αξία του κάθε λαχνού, που έχει δύο νούμερα, είναι μόλις 5 Ευρώ

γι' αυτό σωστό είναι να αγοράσουμε όλοι λαχνούς ώστε να ενισχυθεί με αυτόν τον απλό τρόπο το σωματείο.Οι κλήροι διατίθενται από τους ανθρώπους του Δ.Σ.

Καλό Πάσχα σε όλους , ραντεβού 06-04-2010

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Επιτυχές Πέρασμα από μια δύσκολη έδρα

Καλημέρα σε όλους

Η ομάδα μετά από μια πάρα πολύ εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από μια από της δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος , αυτή στα Αμπελάκια. Επικράτησε παρά τις σημαντικές απουσίες με 0-2 της ομάδας των Σαλαμινομάχων. Τα γκολ πέτυχαν στο 24’ ο Ζούπα και στο 68’ ο Κοντοπάνος.Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των Κατούφα και Κικλάντζε που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει μιας και είναι και οι δύο μικροί και έχουν όλο το μέλλον δικό τους.

Το προπαιδικό παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα συνέτριψε τον Α.Ο Καστέλα με 5-2 , από δύο γκολ έβαλαν οι Παπανδρέου Σπύρος και Καραμάνης Στέλιος , και το πέμπτο ο Αντινάΐ Παύλος. Το Παιδικό κέρδισε και αυτό , στο πρωτάθλημα του "Π.Σαλπέα" που συμμετέχει στα αντίστοιχα γήπεδα στο Πέραμα, την ομάδα του Α.Ο Καστέλα με 6-5 . Ενώ η ομάδα των junior ηττήθηκε από το Νέο Ικόνιο με 5-3 παρά την πάρα πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές .

Και για να μην ξεχνιόμαστε οι ομάδες μας παίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο
Το Ανδρικό την Κυριακή 28-03-2010 στις 17:00 στον γήπεδο της Χαραυγής με τον Ατρόμητο Κερατσινίου , το Παιδικό το Σάββατο 27-03-2010 στις 10:30 με τον Αργοναύτη στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ. και τα junior την Κυριακή στις 11:00 στα γήπεδα "Π.Σαλπέας" στο Πέραμα. Γι' αυτό όπου μπορεί ο καθένας ας είναι για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας .

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τον Τίτλο

Καλημέρα

Όλα καλά για την ομάδα μας το Σάββατο αφού έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 4-2 της ομάδας του Νέου Ικονίου μέσα στο Κορυδάλλό.Έτσι το "κυνήγι" για την άνοδο συνεχίζετε, με την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, με μόνο πρόβλημα αυτό του τραυματία Μπαΐράμογλου.

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, μεγάλα παράπονα εκφράζονται από τους γονείς των παιδίων του παιδικού τμήματος για την διαιτησία στον αγώνα με την Ελλάς Ποντίων, 1-1 το αποτέλεσμα, γιατί δυστυχώς για μια ακόμα φορά, το γκολ της αντιπάλου ήταν από ελεγχόμενη θέση οφσαίντ, πάντως και οι δύο ομάδας έχουν σοβαρότατες ενστάσεις για την ικανότητα του διαίτητη του αγώνα, που για πολλοστή φορά σε παιχνίδια του προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις και παράπονα από ομάδες και γονείς, πυροδοτόντας το ήρεμο κλίμα που έχουν καλλιεργήσει όλες οι ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π.

Το προπαιδικό είχε ρεπό και τα junior έπαιζαν με το Κερατσίνι.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ

Καλή Εβδομάδα σε όλους

Η Ομάδα μας μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την πολύ καλή και μαχητική ομάδα της Χαραυγής. Όλες οι γραμμές και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και έδειξαν ότι οι κακές εμφανίσεις είναι παρελθόν, στέλνοντας και ένα μήνυμα οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει , και μετά το στραβοπάτημα του Μοσχάτου στον Πανεαπολικό, όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση τίτλος. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι να ξαναβρεθούμε στο γήπεδο το προσεχές Σάββατο να υποστηρίξουμε την ομάδα, στον αγώνα με το Νέο Ικόνιο και να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας οτι είμαστε ΟΛΟΙ στο πλάι τους.

Επίσης όπως έχουμε αναφέρει οτι εκτός από τα νέα της πρώτης ομάδας , εδώ έχετε ενημέρωσει και για τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής . Το παιδικό λοιπόν μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών ηττήθηκε με μεγάλη δυσκολία από την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με 3-2 παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Το προσεχές Σάββατο αγωνίζονται εντός έδρας με την Ομάδα της Ελλάς Ποντίων , καλό θα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά με την παρουσία μας. Τα υπόλοιπα τμήματα είχανε ρεπό .

Επίσης σας υπενθυμίζω οτι στα Banners βλέπετε τα αποτελέσματα των ομάδων του συλλόγου μας , αλλά και πληροφορίες για το πως θα συμμετέχετε στο χορηγικό πρόγραμμα του συλλόγου, το οποίο σας εξασφαλίζει "φτηνή" διαφήμιση σε όλους τους ιστιοτόπους που έχει η ομάδα μας.