Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι του "ΕΡΜΗ Κορυδαλλού".

Η Όμάδα είναι ένα ασταμάτητο τρένο , 3-0 τους Νέους Δραπετσώνας ,
40 γκολ σε 14 παιχνίδια. Νομίζω ότι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα είναι δικαιολογημένος ο τίτλος. Αξίζει την πρώτη θέση, Αξίζει το Πρωτάθλημα.

Άρα θα πρέπει ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στο κρισιμό παιχνίδι με το ΜΟΣΧΑΤΟ και ο μόνος τρόπος είναι ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ και ταυτόχρονα να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζονται στο παιχνίδι αυτό.
Γι' αυτό το σύνθημα είναι:
"Φόρα μπλε και έλα στην κερκίδα της Ομάδας σε χρειάζετε "

και για να γνωρίζετε όλοι οι ποδοσφαιριστές και η διοικηση της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι όλοι οι φίλαθλοι θα δώσουμε βροντερό παρόν στην κερκίδα του Μοσχάτου για να τους υποστηρίξουμε για την νίκη.

περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες
αλλά μια Κυριακή και μάλιστα πιθανότατα πρωΐ μπορούμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. ermi ermi se agapw fere to prwta8lhma ston koridallo.to mosxato 8a einai gemato me koridalliotes kai koridalliotises.ermi ermi se agapaww ermi ermi 8a trela8www

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. "ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΥΣ ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΑΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΛΤΣΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΤΕΡΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΝΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mosxato Keratsini to kosmo gyrisa protatlhma kai koupa ta panigyrisa....panigyrisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή