Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει "Ασταμάτητος"

Αγαπητοί φίλοι το πρωτάθλημα είναι στην ποιο κρίσιμη καμπή του, η ομάδα μέτα την νίκη επί του Παννεαπολικού και αφού όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και καλά στην υγεία τους -"φαγανε ΠΟΛΥ ΚΛΩΤΣΙΑ" - έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το το παιχνίδι του Σαββάτου 16-01-2010 στις 15:00 με την ομάδα "ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ" στο γήπεδο του Κορυδαλλού. θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί για να την βοηθήσουμε, να την υποστηρίξουμε αλλά το σημαντικότερο να πάρουμε άλλη μια νίκη ώστε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές μας την δυναμική εκείνη από όλους έμας για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο Μοσχάτο που από ότι φαίνετε θα είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής μας για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ' Εθνική.
Πάντως θα πρέπει να ενημερώσουμε και όλους τους φίλους που γράφουνε στο blog μας για την "ομάδα" τους το Μοσχάτο οτι στο τέλος αυτοί θα στεναχωρηθούν.

1 σχόλιο:

 1. Προς το blog σας .

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή