Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους "ΠΡΩΤΟΣ"

Άντε ρε ΕΡΜΑΡΑ πάλι αγχωτική νίκη , αλλά δεν πειράζει ήταν ο τέταρτος της βαθμολογίας για να μην το ξεχνάμε , τώρα που η ομάδα είναι ΠΡΏΤΗ!!!!!! , θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά σε αυτή. Άντε κάντε και καμία προσευχή το βράδυ να βοηθήσει και ο μεγαλοδύναμος να στραβοπατήσει το Μοσχάτο παίζει με την τρίτη Χαραυγή

Άντε αφήστε και κανένα σχόλιο , γίνεται μέλη (κάτω δεξιά το σχετικό link), βοηθά η παρουσία σας και από εδώ την ομάδα!!!

12 σχόλια:

  1. pame rr ermaraaaaaaa etsi proth mexri to telos.
    aa kai na min ksexniomaste psifiste mayraki ;)
    VAMOSSSSSS ERMARAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ela re Ermaraaaaaaaa.Mia zoi proti sta gipeda kai stin kardia mas!! otan bgoume 1oi 8a to panigirizoume oloi mazi!!!!!!!Ermis thriskeia pathos kai latreia!!!!(min ksexniomaste psifizoume mpatzios):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta tumpana barane dunata ta kapnogona pernoune fwtiaaa kai egw sou tragoudww ermi sagapw @@@@@@@@@@@ na trala8wwwww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μεγαλοδυναμος συνεβαλε τα μεγιστα και μετα το στραβοπατημα του Μοσχατου η ομαδα ειναι πρωτη και σκοπευει να παραμεινει πρωτη μεχρι το τελος, για να πανηγυρισουμε ολοι μας την κατακτηση του πρωταθληματος και την ανοδο μας στη Δ' Εθνικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δουμε αν θα παραμεινει πρωτη.Το Μοσχατο ειναι πολυ καλη ομαδα. Και Σαλαμινομαχοι υπαρχουν κι αλλοι.Προχθεσ πωσ φαγαμε παλι γκολ γιατι δν ηλθα μπορει να μου πει καποιοσ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. siga thn omada poy exete re... moshatara kai pame gia d'ethniki geraaa reeeee!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταρχήν για το φίλο που θέλει να μάθει για το γκολ έγινε σε μια στιγμή χαλάρωσης στο 90 όταν ποια η ομαδα είχε πάρει αυτό που ηθελε - την νίκη δηλαδή - με πολύ επιβλητικό τρόπο σε μια εχθρική έδρα , όσον αφορά τον φίλο που υποστηρίζει το μοσχάτο ασ κάνει υπομονή δύο σαββατοκύριακο έμειναν , στο γήπεδο θα φανει ποιος είναι ο καλύτερος Α!!! και μάλλον ο Ερμής έχει μάθει να κερδίζει τους αντιπάλους του στο γήπεδο και ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. filaraki me to moshato tha exeis poles stigmes xalarosis kai tha tros 3 sto imihrono!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα παμε μοσχατο ολοι η φοβομαστε μη μαs την πεσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sto mosxato tha pame oloi den fovomaste kanenan kai i kerkida tha einai pliris kai i omada pliris kai tha tous paroume kai ta sovraka me tin omada pou exoume, kai na min to jexname mesos oros goal gia tin ermara einai ta 3 mosxato etoimasoume!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidia to allo sabbatokuriako 8a exei soupa mosxatiotes kai mosxatiotises prosexte erxontai oi prwta8lhtes.ERMARA KAI DEN EIMAI KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυριο με 3 γκολ πιανουμε τα 40.
    40 παλικαρια απο τον κορυδαλλο...πατησαν το μοσχατο μου πηραν το μυαλο....
    α ρε ΕΡΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή