Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

"Ερμαρα γερά Πρωτάθλημα ξανά"

Καλημέρα σε όλους , λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, το blog έμεινε χωρίς ενημέρωση για λίγες μέρες, αλλά εδώ είμαστε πάλι.
Η Ομάδα δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι στο Μοσχάτο έχασε 4-0, παρόλο που είχε τις ευκαιρείες να κερδίσει το παιχνίδι, είχε σε άσχημη μέρα κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες της.
Επίσης εχθές 27-01-2010 η ομάδα είχε παιχνίδι κυπέλλου με το Κερατσίνι , από το οποίο και αποκλείστηκε.

Παρόλο τα άσχημα αποτελέσματα δεν πρέπει να φύγει κανένας από το πλαί της ομάδας. Τώρα μας έχει όλους ανάγκη.
Τώρα θα πρέπει ΌΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟ Σάββατο 30-01-2010 στο γήπεδο μας στις 15:00 με το ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, να υποστηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας, να τους δείξουμε οτι είμαστε δίπλα τους, ότι τους πιστεύουμε, οτι τις δύο αυτές εμφανίσεις τις θεωρουμε μια κακή παρένθεση και να τους δώσουμε την δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται ποιο καλά για την επίτευξη τους στόχου, την ΆΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ.

Αλλά όπως λέει και ένα συνθηματάκι στο τίτλο "Ερμάρα Γερά πρώτάθλημα ξανά"
Επίσης από έδω και στο εξής θα έχετε από εδώ και ενημέρωση για το Παιδικό πρωτάθλημα στο οποίο οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις ομάδας πήραν μια δύσκολη νίκη με 2-1, ύστερα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, από την Αμφιάλη και τώρα αγωνίζονται
το Σάββατο 30-01-2010 στις 10:00 με την Ελλας Ποντίων στο γήπεδο "ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ"

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι του "ΕΡΜΗ Κορυδαλλού".

Η Όμάδα είναι ένα ασταμάτητο τρένο , 3-0 τους Νέους Δραπετσώνας ,
40 γκολ σε 14 παιχνίδια. Νομίζω ότι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα είναι δικαιολογημένος ο τίτλος. Αξίζει την πρώτη θέση, Αξίζει το Πρωτάθλημα.

Άρα θα πρέπει ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στο κρισιμό παιχνίδι με το ΜΟΣΧΑΤΟ και ο μόνος τρόπος είναι ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ και ταυτόχρονα να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζονται στο παιχνίδι αυτό.
Γι' αυτό το σύνθημα είναι:
"Φόρα μπλε και έλα στην κερκίδα της Ομάδας σε χρειάζετε "

και για να γνωρίζετε όλοι οι ποδοσφαιριστές και η διοικηση της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι όλοι οι φίλαθλοι θα δώσουμε βροντερό παρόν στην κερκίδα του Μοσχάτου για να τους υποστηρίξουμε για την νίκη.

περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες
αλλά μια Κυριακή και μάλιστα πιθανότατα πρωΐ μπορούμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει "Ασταμάτητος"

Αγαπητοί φίλοι το πρωτάθλημα είναι στην ποιο κρίσιμη καμπή του, η ομάδα μέτα την νίκη επί του Παννεαπολικού και αφού όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και καλά στην υγεία τους -"φαγανε ΠΟΛΥ ΚΛΩΤΣΙΑ" - έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το το παιχνίδι του Σαββάτου 16-01-2010 στις 15:00 με την ομάδα "ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ" στο γήπεδο του Κορυδαλλού. θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί για να την βοηθήσουμε, να την υποστηρίξουμε αλλά το σημαντικότερο να πάρουμε άλλη μια νίκη ώστε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές μας την δυναμική εκείνη από όλους έμας για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο Μοσχάτο που από ότι φαίνετε θα είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής μας για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ' Εθνική.
Πάντως θα πρέπει να ενημερώσουμε και όλους τους φίλους που γράφουνε στο blog μας για την "ομάδα" τους το Μοσχάτο οτι στο τέλος αυτοί θα στεναχωρηθούν.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους "ΠΡΩΤΟΣ"

Άντε ρε ΕΡΜΑΡΑ πάλι αγχωτική νίκη , αλλά δεν πειράζει ήταν ο τέταρτος της βαθμολογίας για να μην το ξεχνάμε , τώρα που η ομάδα είναι ΠΡΏΤΗ!!!!!! , θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά σε αυτή. Άντε κάντε και καμία προσευχή το βράδυ να βοηθήσει και ο μεγαλοδύναμος να στραβοπατήσει το Μοσχάτο παίζει με την τρίτη Χαραυγή

Άντε αφήστε και κανένα σχόλιο , γίνεται μέλη (κάτω δεξιά το σχετικό link), βοηθά η παρουσία σας και από εδώ την ομάδα!!!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!

Αγαπητοί φίλοι του Ο.Φ. ΕΡΜΗ

Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονία με υγεία για όλους μας

τώρα που ξεκινά μια νέα χρονία θα πρέπει όλοι να βάλουμε τους στόχους μας . πάντως θα πρέπει να μην ξεχνάμε και τον στόχο της ομάδας μας για αυτό ένα θα πρέπει να είναι το σύνθημα όλων μας "Ερμάρα γερά πρωτάθλημα ξανά",

και για να μην ξεχνιόμαστε το ΣΑΒΒΑΤΟ 02-01-2010 15:00
ΌΛΟΙ ΣΤΟ Ε.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ η ομάδα παίζει ένα
πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ .

καλό θα είναι να αφήσουμε ποιά την γαλοπούλα, τα μελομακάρονα και τα όλα τα συναφή των ημερών και να έρθουμε όλοι ξανά κοντά στην ομάδα και στον άγωνα που κάνει για την άνοδο, γι' αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ !!!!!!!!! στο γήπεδο.

αντε και να βάζετε και κανένα σχόλιο ή νέο θέμα στο blog , να γίνετε όλοι μέλη (κάτω δεξία το σχετικό link) και διαδώστε το σε όσους μπορήται έτσι κέρδίζει η ομάδα άλλα και μεγαλώνουμε την πάρεα γύρω από αυτή .