Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Γενικά Καλά.....

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα θετικό αγωνιστικό Σάββατο για τις ομάδες μας.

Η ομάδα του αντρικού παίζοντας για ένα ημίχρονο πολύ καλό ποδόσφαιρο "καθαρίσε" τον Πανεαπολικό μίας και το σκορ με την λήξη του α' ημιχρόνου ήτανε είδη στο 4-0. Στο β΄ημίχρονο η ομάδα που έχει ακόμα "δείγματα" από την σκληρή προετοιμασίας έσβησε μηχανές,άλλωστε ο στόχος της έναρξης του πρωταθλήματος με το δεξί είχε επιτευχθεί, έτσι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού το αποτέλεσμα ήτανε στο 5-1. Τα γκολ της ομάδας μας τα πέτυχαν οι Παυλάκης(2), Κατσαβριάς, Νομικός(πεν), Σταύρου. Το μόνο άσχημο σημείου του παιχνιδιού ήτανε η αψυχολόγητη ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας, Λαζάκη Σταύρου όπου στην 1η φάση μετά την είσοδο του στο παιχνίδι χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και είδε απ' ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της συνάντησης.

Στο αγώνα του εφηβικού με την ομάδα του Ιωνικού , αν και η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ , τελικά ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του Ιωνικού με 4-3 , πραγματοποιώντας ωστόσο μία καλή εμφάνιση . Πάντως είναι δεδομένο ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα, και είμαστε σίγουροι μέσα από αυτό το blog ότι θα το κάνουν.

Καλή εβδομάδα σε όλους

Υ.Γ.
όσοι έχετε τα παιδιά σας στα τμήματα υποδομής του συλλόγου αριστερά είναι το πρόγραμμα και οι τόποι διεξαγωγής των προπονήσεων.

4 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΝΑΡΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ4 Οκτωβρίου 2010 στις 11:04 μ.μ.

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ : ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ 35΄ΚΑΙ 77΄ ΚΑΙ 1 Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ 39΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ4 Οκτωβρίου 2010 στις 11:29 μ.μ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΑΛΕ 2 ΓΚΟΛ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ, ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΝΑΡΙΑ4 Οκτωβρίου 2010 στις 11:54 μ.μ.

    ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ; ΕΙΧΑΝΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΙΠΛΕΣ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-1 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ. ΦΙΛΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΙΓΑΝΙ- ΛΕΜΟΝΙ;ΠΑΡΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ .ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή