Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουμε παρά τον αποκλεισμό

Μετά το σοκ από την κλοπή των αποδυτηρίων της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου με την προοδευτική όπου η συνολική ζημία από κύκλους της διοίκησης εκτιμάτε στο ποσό των 3000 Ευρώ μιας και εκτός από λεφτά κλάπηκαν και κινητά,ρολόγια,αθλητικά παπούτσια και άλλα προσωπικά πράγματα των ποδοσφαιριστών μας , η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για να μπει με το δεξί στον Γολγοθά του πρωταθλήματος, πρώτη αγωνιστική στον Κορυδαλλό με τον Παννεαπολικό. Η κλήρωση του οποίου έφερε δυο παλιούς "γνωστούς" την ομάδα της Ελλάς Ποντίων και την ομάδα του Μαύρου Αετού. Πάντως είναι μεγάλη η αισιοδοξία εφέτος ότι θα καταφέρει η ομάδα ότι δεν μπόρεσε πέρυσι, χάνοντας το πρωτάθλημα στα δύο παιχνίδια με τον Α.Ο. Μοσχάτου.
Η ομάδα γυρίζοντας στην καθημερινότητα της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα δίνει το Σάββατο φιλικό στης 16:30 με την Καστέλα στο γήπεδο του Κορυδαλλού.

Με παιδιά γεμίζουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου δείχνοντας ότι οι προσπάθειες των υπευθύνων πιάνουν τόπο. Αλλά γίνετε φανερό ότι και η πρόσληψη του Μπαρμπολούτσι ήταν στην σωστή κατεύθυνση. Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους μας είπαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση των παιδιών και ότι φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται όπως και η προσφορά αποπληρωμής που υπάρχει για την φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου