Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Καλησπέρα σε όλους ,

Η Ομάδα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο πνευματικό κέντρο της πόλης μας στην αίθουσα "Πλειάδες" την Τετάρτη 10-02-2010 και ώρα 20:00. Θα πρέπει να παραβρεθούμε όλοι εκεί, να δείξουμε ότι ο Ερμής και κόσμο έχει αλλά και συσπειρωμένος είναι ο κόσμος του γύρω από την ομάδα.

Από σήμερα στα banners θα βλέπετε τα νέα της πρώτης ομάδας,
τα αποτελέσματά της αλλά και των τμημάτων υποδομής που πάνε από το καλό στο καλύτερο την φετινή χρονιά, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ αλλά και στο πετυχημένο τουρνουά "Π.Σαλπέας"

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν η ομάδα πραγματοποίησε δύο σπουδαίες μεταγραφές τους Μπαϊράμογλου και Κάτσαρη. Ο πρώτος, παλιός γνώριμος, με πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Προοδευτική, Ιωνικό, Άγιο Δημήτριο και Θρασύβουλο αλλά και ο δεύτερος είχε αγωνιστεί παλαιότερα στους Ερασιτέχνες του Ιωνικού και οι δύο ήρθαν στην ομάδα ύστερα από προσωπικές ενέργειες του νέου γενικού αρχηγού Νίκου Φράγκου, ο οποίος χειρίστηκε αποκλειστικά και τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις.

Επίσης έχει ανοίξει και η σελίδα http://www.ermiskorydallou.gr που θα είναι αποκλειστικά για τον σύνδεσμο φιλάθλων που σε λίγες μέρες θα είναι και αυτός μια πραγματικότητα για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου