Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πρώτο Μεγάλο Ραντεβού

Καλησπέρα

Δεν είμαστε για πολλά λόγια ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ 20-11-2010 και ΏΡΑ 15:00 στο ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ , ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς με μια από τις ομάδες που διεκδικούν και την άνοδο μαζί με εμάς την Ελλάς Ποντίων .

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΝΊΚΗ.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση !!!

Καλημέρα σε όλους

Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι εκλογές μας άφησαν πίσω στην ενημέρωση του ιστιοχώρου (blog) μας. Αλλά από εδώ και πέρα πιστοί στα εβδομαδιαία ραντεβού μας θα υπάρχει ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες των ομάδων. Ετσι λοιπόν το προσεχές σαββατοκύριακό η ομάδα του ανδρικού έχει φιλικό το Σάββατο 16:00 στο ΕΑΚ με την ομάδα του Α.Ο. Καστέλλα διότι δεν υπάρχει πρωτάθλημα στον Πειραία λόγο εκλογών. Το Εφηβικό παίζει στο γήπεδο των Τζιτζιφιών το Σάββατο 13:30 με αντίπαλo την ομάδα του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ. ενώ τα μικρά συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στο τουρνουά "Σαλπέα" στο πέραμα και παίζουν την Κυριακή στης 12:00 Juniors με αντίπαλο τον Εθνικό και στης 13:00 το προπαιδικό με αντίπαλο τον Πανεαπολικό.

Επίσης σημαντική εξέλιξη έχουμε και στο γήπεδο του Ασύλου που πλέον είναι έτοιμο και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

το πρόγραμμα θα υπάρχει αριστέρα των ενημερώσεων για όλη την αγωνιστική περίοδο.