Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αναγέννηση !!!!!!

Μετά από καιρό είδαμε σημάδια αναγέννησης στον Σύλλογο.

Το Εφηβικό μας με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση συνέτριψε την ομάδα του Αχιλλέα Κορυδαλλού με 6-1 και διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του σημαντικού τουρνουά "Κορυδαλλός 2010". Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας , στον πρώτο μετά από μια μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας ήρθε 2-2 με τον Α.Ο. Κορυδαλλού. Ελπίζουμε οι νέοι αστέρες της ομάδας προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής να μπορέσουν σύντομα!!! να στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαγεωργίου, Σιδηρόπουλος(2), Βατούγιος, Μπάτζιος, Νομικός. Η Σύνθεση της ομάδας ήταν: Τσιτλακίδης, Κυρίτσης, Χατζής, Τσοτσκα , Μπάτζιος, Παπαγεωργίου, Κουρής, Μουστάκας, Βεντούρης, Καραμάνης, Σιδηρόπουλος. ενώ αγωνίστηκαν σας αλλαγές και οι : Νομικός,Κλάψης,Κοντός,Ανδριώτης,Ντοραλντ Αΐντιναΐ, Κατσίπης, Τζώρτζης, Βατούγιος,Μπαρούνη,Κοκολαντωνάκης
Όλα τα παιδιά έδειξαν στην Διοίκηση η οποία βρέθηκε στο γήπεδο στο πρόσωπο του κ. Ξηράκη Γιώργου , ότι διαθέτουν το ταλέντο και τις ικανότητες με πολύ δουλειά βέβαια να στελεχώσουν και τα μεγαλύτερα τμήματα του Συλλόγου.

Καλή συνέχεια στα παιδιά μας ο επόμενος αγώνας είναι το προσεχές σαββατοκύριακο με την Μικτή Πειραιά.

Τα παιχνίδια γίνονται το απόγευμα το Σαββάτου και της Κυριακής και καλό είναι να γεμίζουμε την εξέδρα για να βοηθάμε την προσπάθεια των παιδιών μας.


Επίσης η Junior ομάδα του συλλόγου μας κάνοντάς μια φοβερή εμφάνιση ήρθε 1-1 με την Οδηγήτρια στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Τελικά έχασε με 4-2 στα πέναλτι την 3η θέση στο τουρνουά "Σαλπέας" στο Πέραμα για τις ηλικίες από 2000- 2003.


Καλή Εβδομάδα σε όλους