Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Στην τελική ευθεία ?

Καλή Εβδομάδα σε όλους

Την Κυριακή τα πράγματα μπήκαν στην τελική ευθεία, η ομάδα μας νίκησε τον Α.Ο. Πειραϊκό με 4-0 (Παυλάκης,Καραγκιοζόπουλος,Σταύρου(2)) και η βαθμολογία ήρθε στην πραγματικότητα, ότι η διαφορά από την κορυφή είναι μόνο τρεις(3) βαθμοί. Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα παίζει ίσως ένα από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια της εκτός έδρας με την ομάδα του Αργοναύτη, θα πρέπει λοιπόν όλοι να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας που είναι η άνοδος.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε ενημέρωση για το ποια μέρα, ώρα και γήπεδο θα αγωνιστούμε ώστε όποιος μπορεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Επίσης ευχάριστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Μπαΐράμογλου Γ. ο οποίος τελικά θα επανέλθει σε δύο εβδομάδες μιας και το τραύμα του δεν είναι τόσο σοβαρό.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αγωνία μεχρι το Τέλος !!!

Καλή Εβδομάδα φίλοι του Ερμή

Για άλλη μια εβδομάδα η ομάδα πέτυχε τον στόχο της που δεν είναι άλλος από να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.Αν και η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια απέναντι σε μια θεωρητικά ποιο αδύνατη αλλά υπέρ του δέοντος αξιόμαχη ομάδα αυτή της Αναγέννησης Μοσχάτου, δόθηκαν εκείνες οι ευκαιρίες ώστε να καθαρίσουμε την υπόθεση νίκη από ποιο νωρίς αλλά για άλλη μια αγωνιστικής έμειναν ευκαιρίες!!! ας ελπίσουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι να γίνουν γκολ.
Το σωτήριο - αν ερχόμασταν ισοπαλία ο στόχος άνοδος μάλλον απομακρυνότανε - το έβαλε ο Μανώλης ο Τσατσαρωνάκης στο 91' .

Τώρα τα τμήματα υποδομής τα πήγαν αρκετά καλά, το Εφηβικό στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Τουρνουά του άλλου μήνα - μάλιστα με πολύ ισχυρούς αντιπάλους νεώτερα σε λίγες μέρες - κέρδισε εκτός έδρας την Οδηγήτρια, το Προπαιδικό ηττήθηκε με 5-2 μέσα στον Κορυδαλλό από την πολύ καλή ομάδα του Πολυκράτη και τα μικρά μας Juniors κέρδισαν παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο την κατά τα λεγόμενα των διοργανωτών του τουρνουά "Π.Σαλπέας" στο Πέραμα μια εκ των διεκδικητών του τουρνουά την ομάδα του Fair Play Ικονίου .

Αν και διακρίνω μεγάλη αναγνωσιμότητα δεν βλέπω να γίνεστε μέλη , δεν πειράζει πάντως αν έχετε κάποιο πρόβλημα καλό θα ήτανε να το αναφέρετε για το επιλύσουμε.

Καλή Εβδομάδα σε Όλους μας

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ενημέρωση Αγώνων Σαββατοκύριακου 17-18/04/2010

Αγαπητοί Φίλοι

Τώρα που τα πρωταθλήματα οδηγούνται στην τελική τους φάση καλό είναι όλοι όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας , το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής :

Σαββάτο 17-04-2010
Γήπεδο : Ε.Α.Κ. Κορυδαλλού Ώρα : 10:00 Ερμής - Πολυκράτης (Προπαιδικό)
Γήπεδο : Γήπεδα 5x5 Πέραμα Ώρα : 12:00 Ερμής - Fair Play (Junior)

Κυριακή 18-04-2010
Γήπεδο : Μοσχάτου Ώρα : 17:00 Αναγέννηση Μοσχάτου - Ερμής (Ανδρικό)

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Απάντηση στα μέλη του Blog

Για όλους εσάς που λέτε για τις φωτογραφίες από το παιχνίδι με την οδηγήτρια έχω να σας πληροφορήσω το εξής : Οι φωτογραφίες είναι από το site SportActive.biz είμαστε σε διαδικασία να προμηθευτούμε και τις υπόλοιπες.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω δύο πράγματα
1. Όποιος έχει υλικό ας έρθει σε επαφή μαζί μου για να το βάλουμε στο Blog
2. πρέπει να γίνετε όλοι ΜΈΛΗ !!!!!!! γιατί βοηθάτε την λειτουργία των Ακαδημιών γιατί όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερη η πίεση προς τους χορηγούς ή τους υποψήφιους χορηγούς , καλέστε και τους γνωστούς σας,τους φίλου σας, ΌΛΟΥΣ !!! δεν χρειάζεται να έχουν άμεση επαφή με τον σύλλογο ας έχουν έμμεση με εσάς αρκεί.

Ο.Φ. Ερμής Internet Team

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Συνέχεια με επιτυχίες

Χρόνια Πολλά σε όλους

Η Ομάδα αν και δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε οι 150 φίλαθλοι που βρεθήκαμε το Σαββάτο το απόγευμα στο Ε.Α.Κ. πήρε αυτό που ήθελε. Την νίκη που την διατηρεί σε απόσταση τριών (3) βαθμών από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Το παιδικό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με μία ακόμα νίκη, απέναντι στην Οδηγήτρια, καταλαμβάνοντας την 3η Θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ για της ηλικίες 94-95-96, πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που γίνετε από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας Μπαξεβάνη Γιώργο, Τσατσαρωνάκη Μανώλη και Δελακούρα Απόστολο, συνεπικουρούμενοι και από τα μέλη της διοίκησης που είναι υπεύθυνα για τα Τμήματα Υποδομής .

Γι' αυτό θα πρέπει όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε να βρεθούμε δίπλα στο σύλλογο , βοηθώντας όπως και όσο μπορεί ο καθένας,
γιατί πάνω από όλα ο Ερμής είμαστε όλοι εμείς.

Σε λίγες μέρες αρχίζει το προ παιδικό πρωτάθλημα την ΕΠΣΠ Πειραιά για τις ηλικίες 96-97-98 το οποίο είχαμε κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά και θέλουμε και εφέτος να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές, όπως πιστεύουμε όλοι ότι θα γίνει και με την ανδρική ομάδα πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Δ Εθνική όπου πιστεύω ότι τουλάχιστον ανήκει ο Σύλλογος μας .

ΥΓ. όταν βγει το πρόγραμμα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από εδώ θα ενημερωθείτε σίγουρα και έγκαιρα.

Καλή εβδομάδα σε Όλους